den 2 december 2022
Dagens namn: Beata, Beatrice
Orsa kommun - helt enkelt!

Lokaler, mark och skyltar

Här hittar du information om lokaler, mark och skyltar.

Lokaler/kommersiella fastigheter
Orsa Kommun har tecknat ett samarbetsavtal med Objektvision, Sveriges största digitala marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter. Detta ger en större möjlighet att marknadsföra sina lokaler samtidigt som det blir ett lyft för såväl fastighetsägare som kommunen.

Avtalet innebär att samtliga fastighetsbolag, verksamma i Orsa, nu får möjlighet att marknadsföra lediga lokaler och kommersiell mark via Objektvision – och det helt kostnadsfritt.

Läs mer om Objektvision. För att registrera din lediga lokal eller mark klicka här.  

Här hittar du Objektvisions lista med lediga lokaler i Orsa

För mer information vänligen kontakta Objektvision på telefon 0480 47 75 60.

Mark
Kommunen har mark för kommersiell etablering, välkommen att kontakta kommunens mark- och exploateringsingenjör Elin Djus för mer information.

Information om annonsering på skyltarna längs E45
Det finns ett antal informationsskyltar längs E45 norr- och söder om Orsa. Här finns information om vem som kan annonsera där och hur det fungerar.

De stora infartstavlorna vid Skeervägen och Heden
Detta är Orsas välkomstskyltar som förvaltas av Näringslivskontoret i samarbete med turismgruppen. Tavlorna har sommar och vintertema. Undertexten på tavlorna erbjuds för marknadsföring av evenemang. Denna plats bokas via Näringslivskontoret.

De små informationstavlorna vid Hembygdsgården och Kandre
Skyltarna ägs och hanteras av Orsa kommun. Syftet med de här skyltarna är att ge en bra information om Orsa som besöksmål och att ge företagare i Orsa möjlighet att synas för förbipasserande. Här finns reklamplats på 70x100 cm där de som anordnar evenemang får hänga upp affischer om sitt eget evenemang. Det är kostnadsfritt att boka den här platsen, men man bekostar produktionen av affischen själv. Kontakta Näringslivskontoret för att boka plats.

Välkommen att kontakta Näringslivskontoret för mer information och frågor!

Senast ändrad den 8 maj 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer